Ångerfrist enligt lag

Du har enligt lagen om konsumentskydd vid distansavtal och hemförsäljningsavtal rätt att ångra dig inom 14 dagar. Ångerfristen räknas från och med den den dag du tog emot produkterna.

Produkterna ska återlämnas i väsentligt oförändrat skick. Om produkterna har skadats eller kommit bort på grund av att du inte varit tillräckligt aktsam, får du inte ångra dig. Om produkterna förstörs av en olyckshändelse eller ändras av annan orsak som är utom din kontroll, har du kvar din ångerrätt. Du behöver dock inte lämna ifrån dig produkterna förrän du har fått tillbaka vad du eventuellt redan betalat för produkterna. Du ska själv betala returfrakten, förutsatt att säljaren har informerat dig om det innan du ingick avtalet.

Nöjdkundgaranti

Utöver din lagstadgade rätt att ångra köpet erbjuds du en Nöjdkundgaranti som ger dig rätt att avbeställa/returnera köpta produkter, även efter det att du börjar använda dem (till skillnad från den lagstadgade rätten). Om du vill avbeställa en eller flera produkter som omfattas av detta kvitto ska din begäran om avbeställning och en kopia av detta kvitto vara din oberoende återförsäljare tillhanda senast 90 dagar från när detta kvitto är daterat. Om du avbeställer samtliga produkter betalas hela köpesumman tillbaka från den oberoende återförsäljaren. Om du redan har mottagit produkterna, ska dessa, alternativt de tomma förpackningarna och emballagen, returneras till återförsäljaren tillsammans med en kopia på kvittot. Vänligen kontakta Forever Living Products Scandinavia AB (Forever) om återförsäljaren inte uppfyller Nöjdkundgarantin. Är du missnöjd med hur Forever hanterar ärendet kan du kontakta Konsumentverket.

Reklamation

Önskar du av någon anledning reklamera produkten är det viktigt att du kontaktar mig snarast möjligt och inom skälig tid.

Information om tvistlösning

Om du vill klaga på en vara eller en produkt kan du vända dig till Allmänna reklamationsnämnden (http://www.arn.se) eller till Europa-Kommissionens tvistlösning på nätet (http://ec.europa.eu/odr).

Om du skickar in ett ärende önskar jag att du skickar ett meddelande till min mejladress.


Leveransvillkor

Jag levererar dina varor inom Sverige med postpaket.
Enligt Postnords prislista.

Normal leveranstid är 2-6 dagar från det att du lagt din order.
Bor du inom Norrköping levererar jag hem till dig på överenskommen tid.

Då Postnord har så dyra porton för oss säljare när vi handlar från Forever så har jag tillfälligt reducerat sortiment i shoppen då jag inte har kommit igång ordentligt med min försäljning ännu.

De boxar inom Kosttillskott och näring som du beställer skickas dirket till dig från Forever.
För på så vis slipper jag betala frakt hem till mig och sedan ta ut hög frakt när jag skickar de till dig.
Är det andra produkter du beställer vid samma tillfälle så kommer de också direkt från Forever.

Betalningsvillkor

När du handlar varor av mig önskar jag att du betalar produkterna kontant vid leverans om vi kommer överens om att jag kör hem varorna till dig.

Bor du lite längre bort och vill ha varorna hemskickade önskar jag att du betalar i förskott via kontoinsättning.

Jag använder mig av Swish, så när du handlar av mig önskar jag att du swishar över betalningen i förskott.
Kommer vi överens om att jag levererar produkterna hem till dig personligen tar jag också emot kontant betalning vid leveransen.